EEN UNIEKE MELANGE VAN LICOR 43 ORIGINAL MET ZELDZAME KOFFIEBONEN VAN DE CANARISCHE EILANDEN

Een complexe en verrassend unieke smaak, die de karakteristieke ziel van Licor 43 behoudt.

LICOR 43 HEEFT EEN VAN DE LAATSTE KOFFIE-PLANTAGES IN EUROPA ONTDEKT

De Agaete-vallei, een verborgen paradijs op de Canarische Eilanden in Spanje, met ongelooflijk vruchtbare vulkanische gronden. Lokale boeren verbouwen deze koffie al meer dan 200 jaar, op een hoogte van ongeveer 400 meter, in de schaduw van bananen-, mango- en papajabomen.

EEN UITZONDERLIJKE ARABICA KOFFIE MET EXOTISCHE SMAKEN

Deze uitstekende en exclusieve Canarische koffie is rijk aan smaaknuances zoals chocolade en gedroogde vruchten, die in harmonie zijn met de vanille en citrus van Licor 43 Original. Deze tonen voorzien Licor 43 Baristo van een verrassende nieuwe smaak.

EEN HULDE AAN DE KOFFIE

Geïnspireerd door de donkere kleuren van koffie en door de art-decostijldecoratie in klassieke cafés, is Licor 43 Baristo een eerbetoon aan het barista-beroep: experts en kunstenaars in koffie. Een elegante en premium likeur voor liefhebbers van eten en drinken.

ZORGEN VOOR UW GASTEN

Op Gran Canaria, aan het begin van de vorige eeuw, groeiden mensen koffieplanten in hun tuinen om gasten op een heel speciale manier te verzorgen: met een kopje koffie na het eten. Vandaag kunnen liefhebbers van Licor 43 Baristo hun gasten na het eten verrassen met een drinkritueel voor deze verfijnde likeur.