Brownie 43

De eigenzinnige smaak van Licor 43 is een perfecte match met chocolade. Als je het bij je browniedeeg doet, voeg je net dat beetje kruidige zoetheid toe aan je gebak.

Populariteit

Ingrediënten

150 g pure chocolade

110 g gesmolten boter

200 g basterdsuiker

1 el vanille extract

2 grote eieren

150 g bloem

Stukjes hazelnoot

40 ml Licor 43

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C en bedek een rechthoekig bakblik mat bakpapier en vet het in.
  2. Smelt voorzichtig de chocolade. Klop de eieren samen met de suiker en het vanille extract.
  3. Voeg langzaam de gesmolten boter toe aan het eiermengsel.
  4. Spatel daar vervolgens de bloem, de chocolade, de noten en de Licor 43 doorheen.
  5. Schenk het mengsel in het bakblik en bak de brownies gedurende 25 tot 30 minuten.
  6. Laat ze daarna afkoelen.

Desserts

Licor 43 on Instagram