Panna Cotta 43

Zou jij dit heerlijk zijdezachte dessert - met Licor 43 Orochata, mango & yoghurt - kunnen delen?

Populariteit

Ingrediënten

100 ml Licor 43 Orochata

320 ml slagroom

110 gr suiker

500 ml yoghurt

4 blaadjes gelatine

1 mango

Methode

  1. Week de gelatine blaadjes in een kom met koud water tussen de 5 en 10 minuten.
  2. Doe de slagroom, de suiker en de Licor 43 Orochata in een steelpannetje en verwarm dit. Roer totdat de suiker is opgelost. Het is belangrijk dat het niet gaat koken.
  3. Knijp de gelatine goed uit en los dit op in het slagroom mengsel.
  4. Roer vervolgens de yoghurt erdoor en zorg dat het goed gemengd is.
  5. Schenk het in de gewenste vormpjes. Dek af met plastic folie en zet in de ijskast voor minimaal 4 uur, idealiter een hele nacht.
  6. Top af met Mango stukjes en eventueel nog extra Licor 43 Orochata.

Desserts

Licor 43 on Instagram