Cranberry 43

Als je van zoete, licht gekruide cocktails houdt die er ook nog eens fantastisch uitzien dan is de Cranberry 43 perfect voor jou. Deze cocktail op basis van cranberry wordt opgediend in een glas met een feestelijk suikerrandje.

Populariteit

Ingrediënten

30 ml Licor 43

10 ml kaneel likeur

Sap van een halve limoen

40 ml cranberrysap

Een scheutje grenadine

Suiker, om de rand van het glas mee te garneren

Methode

Cranberries hebben een frisse, zoetzure smaak en zijn ontzettend veelzijdig. Ze worden op allerlei manieren gebruikt. Zo heeft de cranberryplant een medicinale werking, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van cranberrysap of –capsules bij blaasontsteking. Daarnaast worden cranberries ook veel gebruikt bij de bereiding van voeding en dranken. Zoals cranberrycompote, verse cranberries of gedroogd door de yoghurt, cranberrysap en cranberry cocktails!

 

Als je van zoete, licht gekruide cocktails houdt die er ook nog eens fantastisch uitzien, dan is de Cranberry 43 perfect voor jou. Deze cocktail, op basis van cranberry, wordt opgediend in een glas met een feestelijk suikerrandje. De Licor 43 voorziet deze lekkere cocktail van een Spaans tintje. Gemakkelijk thuis te maken en een feestje om te serveren aan je vrienden.

 

  1. Shake de Licor 43, de kaneel likeur, het limoensap en de cranberrysap met een scheutje grenadine samen met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.
  2. Dien het op in een groot Martini glas met een suikerrandje.

Glaswerk

Martiniglas

Licor 43 on Instagram