Fudge 43

Fudge maken was nog nooit zo makkelijk! Dit is een recept waar de hele familie dol op is.

Populariteit

Ingrediënten

4 eetlepels Licor 43 Original

1 blikje gecondenseerde gezoete melk (ongeveer 400 gr)

25 gram roomboter

400 gram melkchocolade

75 gram amandelen in fijne stukjes gehakt

Methode

1. Bekleed een vorm van circa 20×20 cm met vetvrij bakpapier (plak het papier eventueel met wat gesmolten boter aan de vorm vast).
2. Breng in een pannetje de gecondenseerde melk, de in stukjes gebroken chocolade en de roomboter aan de kook en laat alles 20 minuten zachtjes doorkoken. Roer regelmatig met een houten lepel door.
3. Roer de Licor 43 Original en de stukjes amandel door het melkmengsel en giet de massa dan onmiddellijk over in de vorm.
4. Strijk de bovenkant glad en laat de fudge enige uren opstijven in de ijskast.
5. Snijd met een warm mes in de gewenste stukken.

Desserts

Licor 43 on Instagram